Culana blanca picant - 1 unitat de 600g. aprox.
Producte cuit,ideal per l’entrepà o per entremesos. Cal Centro és una empresa familiar de xarcuteria en la qual actualment en forma part la quarta generació. Es troba a la Vilella Baixa, a les portes... Mostrar més
BURGUER D'ESPINACS DE VEDELLA EXTRA. Cada unitat 120gr. aprox
Les nostres hamburgueses son elaborades diariament, només porten carn magra de vedella extra i espinacs. Per poder conservar-la al menys uns dies els adjuntem un conservant que és el permés per llei.... Mostrar més
Entrecot de vedella blanca
La vedella blanca s'anomena així ja que només s'ha alimentat de llet i sacrificada en menys de 4 mesos. La nostra vedella blanca prové d'Àvila on hi ha un petita producció tradicional. És una carn... Mostrar més
ESPATLLA IBÈRICA D'ENCEBALL EXTREMENYA. la tallem a màquina
Espatlla ibèrica d'enceball ( recebo) extremenya. Del poble de Acehuche. Tallada a màquina i feta en paquet a capes al buit o en safata. Les espatlles les desossem nosaltres.
Croquetes de ceps i rulo de cabra
Croquetes de ceps i rulo de cabra. Safata de 8 unitats
Xoriç casolà - 1 unitat 250 g aprox.
Xoriç casolà d'uns 250gr en forma de ferradura, en tripa natural, lleugerament florit i gustos. Perfecte per menjar sol o en cuinats.
BISBE NEGRE CASOLÀ
Bisbe negre elaborat a casa nostra. Som elaboradors i tenim el certificat de Mestre Artesans. Aquest bisbe està fet com antigament amb budell natural i sense additius.
Salsitxa de pagès
Carn picada embutida en tripa natural , barreja de carn de porc de Palou, magre i cansalada.Planxa, fregida, forn, barbacoa.
Xoriç Iberic Bellota - 1 bossa al buit de 100-120g. aprox.
Casa Montjam està ubicada a Jabugo (Huelva), el cor del món ibèric. Resumint les característiques d'aquest fabricant, destaquem sense cap dubte: -Selecció dels millors porcs ibèrics procedents de... Mostrar més
Espetec Obradors - 1 unitat 290 g aprox.
Espetec extra, fet amb tripa natural i de gust únic.
BROQUETA DE PORC DE PAGÈS AMB VERDURES
Cada broqueta pesa entre 250/350gr, demaneu-les per unitats.Es poden cuinar tant a la brassa com al forn. En Masia Tero fem una cria d'exemplars de raça Pròpia de Masia Tero, basada en Duroc... Mostrar més