Gustum fruita i verdura

Gustum fruita i verdura

Fruita i verdura, cereals, llegums...
Tipus: Fruita i verdura
Número Productes: 64
Productes


Gustum és la materialització de la nostra ideologia en alimentació, i de vida.

Gustum és la nostra recerca diària pels productes de la terra "com han de ser": frescos, amb GUST i cercant varietats antigues. Creiem en la diversitat de varietats dels productes de la terra.

Treballem amb la nostra base de comerç de proximitat, productes de quilòmetre 0 i sense intermediaris. Comportant així un consum i venta de productes de temporada, i a un preu just per a tots aquells que treballen la terra, i per als nostres clients que els consumeixen. 

Intentem tenir els nostres productes frescos amb el mínim de residu químic, és per això que la majoria els podeu trobar amb certificació de producció integrada, i amb certificació ecològica, prioritzant la proximitat, en tots els nostres productes secs, com cereals, llegums, fruits secs, espècies i farines.

Oferim el tracte personalitzat que la venta al Mercat Central ens permet, orientació sobre una alimentació saludable, receptes i consells en els nostres productes.

Ens podeu conèixer personalment a la Parada 21 del Mercat Central de Tarragona.

La nostra història d'amor per la terra, o almenys quan en vam ser conscients, va ser durant la lluita contra els transgènics durant la campanya que vam realitzar per tot el territori català a favor de la ILP l'any 2009. Va ser durant aquest temps que vam conèixer molts dels productors i elaboradors ecològics del nostre territori, en aquesta plataforma, "Som lo que Sembrem", ens vam començar a plantejar el què consumíem i com ho fèiem, ens vam tornar crítics i respectuosos amb el medi ambient.  Trobem interessant fer menció d'aquests inicis, ja que, tot i que hem crescut envoltats de terra, d'ametllers, garrofers i oliveres, no és fins aquesta lluita que no retrobem la terra dels nostres pares i el respecte per ella i el seu entorn.

És en aquesta lluita, i intentant crear iniciatives sostenibles i ecològiques al Camp de Tarragona, que al 2012 vam col.laborar directament amb un projecte de producció ecològica, per nosaltres va ser la confirmació del nostre amor per la terra i per tot allò que la respecta,  tot un màster en coneixements, però també d'emocions i de passió per allò que fas i creus. 

El 2013 vàrem conèixer l'Enric i l'Antonieta, els nostres mentors!! Ells ens van ensenyar tot allò que havien après i viscut durant tota la seva vida a "la plaça", gràcies a ells som avui on som, GRÀCIES!

És des del 2013 que estem al Mercat, en aquesta gran família, treballant i vivint "la plaça" dia rere dia. Hem trobat en el nostre projecte la passió per la nostra feina, pel tracte amb les persones i pel respecte d'allò que mengem o consumim.

És l'any 2015 quan neguitejats per la nostra dieta, i volent donar un millor servei als nostres clients, que realitzem el curs bàsic de Cuina Energètica, amb l'especialització de Formació el següent any, a l'escola de la Montse Bradford a Barcelona. És des de llavors que compartim la passió de la terra amb els fogons, la cuina vegetariana i vegana.

Ens podeu trobar a la parada 21 del Mercat Central de Tarragona.

Per a qualsevol dubte o consulta al número de telèfon 660 065 999 o a l'adreça de correu gustumzero@gmail.com.

Al Facebook https://www.facebook.com/Gustum-Organic-Zero-696839700371178/