Llesques de pa artesà torrades al forn. Ideals per canapès, patés, salmó, etc. No s'estoven, sempre cruixents. En la caixa de 200gr entren unes 30 Llesques.
Elaborat en el nostre obrador amb registre d'artesania alimentaria. Fet amb espatlla i panxeta de porc Palou i d'Avinyó Omega 3. Carn, sal, pebre i antioxidant. Lliure d'al·lèrgens alimentaris.
Elaborat en el nostre obrador amb registre d'artesania alimentaria. Fet amb espatlla i panxeta de porc Palou i d'Avinyó Omega 3. Carn, sal, pebre i antioxidant. Lliure d'al·lèrgens alimentaris.
Elaborat en el nostre obrador amb registre d'artesania alimentaria. Fet amb espatlla i panxeta de porc Palou i d'Avinyó Omega 3. Carn, sal, pebre, saltejat de bolets (Ceps, moxarno i trompeta de la mort)... Mostrar més i antioxidant. Lliure d'al·lèrgens alimentaris
En format ferradura. Elaborat en el nostre obrador amb registre d'artesania alimentaria. Fet amb espatlla i panxeta de porc Palou i d'Avinyó Omega 3. Carn, sal, pebre i antioxidant. Lliure d'al·lèrgens... Mostrar més alimentaris.
Botifarra blanca cuita tipus perol, en forma de ferradura, per menjar crua, cuita, o per afegir a diferents cuinats (sopes i escudelles, llenties, etc.). Es venen per unitats o mitges peces. Lliure d'al·lèrgens... Mostrar més alimentaris.
Botifarra blanca cuita tipus perol, en forma recta llissa i gruixuda, per menjar crua, cuita, o per afegir a diferents cuinats (sopes i escudelles, llenties, etc.). Es venen per unitats o mitges peces.... Mostrar més Lliure d'al·lèrgens alimentaris.
... Mostrar mésBotifarra negra cuita, en forma de ferradura, per menjar crua, cuita, o per afegir a diferents cuinats (sopes i escudelles, llenties, etc.). Es venen per unitats o mitges peces. Lliure d'al·lèrgens alimentaris.
Botifarra negra cuita, en forma recta llissa i gruixuda, per menjar crua, cuita, o per afegir a diferents cuinats (sopes i escudelles, llenties, etc.). Es venen per unitats o mitges peces. Lliure d'al·lèrgens... Mostrar més alimentaris.
Botifarra negra cuita amb ceba, gruixuda i lligada unitària, per menjar crua, cuita, o per afegir a diferents cuinats (sopes i escudelles, llenties, etc.). Es venen per unitats. Lliure d'al·lèrgens... Mostrar més alimentaris.