CARNS BERTRAN

CARNS BERTRAN

REPARTINT SOMRIURES DES DE 1976
Tipus: Carnisseria
Número Productes: 229
Productes


Embolic de cinc germans carnissers que repartim rialles des de 1976 i ens dediquem a la venda de productes càrnics, ja que no sabem fer res més.

Carns Bertran és una empresa familiar.
 
Els germans Bertran som cinc; l'Anna, el Josep Ramon, el Ferran, el Jordi i la Montse.
Tot ho va començar l'any 1976 el Josep Ramon en una petita botiga de vedella al mercat central de Tarragona. Poc després es va incorporar el Ferran i així va continuar durant alguns anys però com que el Ferran havia de fer el servei militar, el Jordi va haver de suplir el seu germà, fet que el va incorporar al negoci familiar. L'any 1987  vam obrir un nou punt de venda a Sant Pere i Sant Pau, botiga i magatzem. Allí vam ajudar tota la familia i es va incorporar la germana petita ... la Montse juntament amb la Cloti i el Josep M. pares de la colla.   Actualment Sant Pere i Sant Pau està equipat també amb cuina i botiga de congelats.
Al fer-nos ja una petita empresa va entrar a les oficines la Montse Vidal que juntament amb el pare portaven els números.
Després d'uns anys vam anar obrint altres punts de venda al Mercat Central. L'any 2003 quan el pare ens va deixar va ser quan es va incorporar a les oficines el darrer germà que faltava, l'Anna.