Pollastres Pili

Pollastres Pili

Carnisseria
Tipus: Carnisseria
Número Productes: 177
Productes


Al Mercat Central de Tarragona des de 1979, Pollastres Pili ofereix aviram de la millor qualitat: pollastre, conill, gall dindi, així com elaborats diversos, començant per un gran assortit d'hamburguesses i passant per marinats exquisits, croquetes o empanats.

Fa uns anys, Pollastres Pili va introduir la gama ecològica a l'aviram. Així, el pollastre ecològic s'afegia als diferents tipus de pollastre que ja es podien adquirir a la parada, com el de corral. Amb la renovació del Mercat Central, l'ecològic és la bandera de Pollastres Pili, amb una varietat de productes que inclou vedella i porc ecològics, embotits, tes i infusions, escates de sal marinades amb herbes, espècies i entre altres molts productes.

Feu-hi una visita, us n'enamorareu.

 

 

Agafant el testimoni de la seva mare, la Paquita, present a la plaça des de 1942, la Pili va obrir parada pròpia el 1979. El que va començar com una iniciativa petita es va anar consolidant i, uns anys després, va ampliar aquella paradeta inicial, que es va mantenir fins que va caldre traslladar-se a la carpa situada al bell mig de la Plaça Corsini.

Amb el 40è aniversari a la professió, i ja establerta al nou Mercat Central de Tarragona a la parada 7, la Pili reuneix el saber fer de tota una trajectòria, d'una família i d'una modernitat present al dia a dia de tothom per a oferir-los els millors productes.

Telèfon        977 221 763

WhatsApp   679 452 639

Correu electrònic: pollastrespili@gmail.com