Per comprar en línia els productes del Mercat Central de Tarragona has de seleccionar els productes de la teva compra o bé accedint per l’arbre de categories situat a l’esquerra de la pantalla, o bé localitzant els teus productes al cercador de la web. També pots fer la teva selecció directament en cada parada accedint a l'apartat  PARADES DEL MERCAT. Un cop allí, pots comprar els productes d'aquella parada.. AL MERCAT permet una selecció dels productes igual que si estiguessis comprant al mateix mercat, indicant les teves preferències en el moment de la selecció del producte. Els paradistes del mercat t’ho prepararan al teu gust. Si el client, en el moment de triar els productes té algun dubte de producte, pot parlar amb el responsable de la parada a través d'ATENCIÓ A CLIENT.

COM ÉS PAGA?

Per tal de poder comprar i pagar de manera en línia has d’estar registrat al web. Indicant un correu electrònic i la teva adreça per poder portar-te la comanda. El pagament es farà mitjançant targeta bancària i passarel·la virtual amb compra segura.

COM M'ARRIBEN ELS PRODUCTES?

El servei de ALMERCAT té 2 tipus de lliurament: lliurament a domicili i recollida al mercat. Si el teu domicili es troba entre els CP on hi ha lliurament pots triar entre lliurament a domicili o passar-ho tu mateix a recollir pel mercat. Si el teu domicili no es troba entre les zones de lliurament, has de passar a buscar la teva comanda pel mercat. En els dos casos, lliurament a domicili o recollida en el mercat, en tancar la comanda hauràs de seleccionar el dia i la franja de lliurament entre les opcions que et proposi la web. També pots consultar les ZONES DE LLIURAMENT. 

SI TINC DUBTES O ALGUN PROBLEMA A QUI PREGUNTO?

Per qualsevol dubte pots revisar les nostres PREGUNTES FREQÜENTS o bé posar-te en contacte amb nosaltres al correu client@almercat.cat