Les parades tradicionals del Mercat Central de Tarragona són el cor de la plana de AL MERCAT. En aquesta plana podeu trobar totes les parades que formen part de AL MERCAT a Tarragona i podeu accedir a la fitxa de cada parada on trobareu una explicació del que fan i també una mica d'història. Comprovareu que són les parades de “tota la vida” que s’han posat "les piles" i ara venen els seus productes amb la mateixa qualitat i la mateixa cura com sempre els has comprat, però ara en línia!

Llistat de parades

Bardolet Cansaladers

Bardolet Cansaladers

 Cansaladeria 
 
Bardolet Cansaladers és qualitat i tradició artesana en l’ofici de carnisser i xarcuter a la ciutat de Tarragona.
 
Especialistes en porc, vedella, pollastre i conill, elaborats per vosaltres, sense deixar de banda els pernils, formatges i cuinats.
 
Podeu trobar els nostres productes, cuintats i especialitats a les dues botigues de Tarragona. Estarem encantats d’atendre les vostres comandes i fer-vos gaudir de l’àpat tan especial com nosaltres gaudim amb la nostra feina.
 

Som el que mengem.

 
Hem apostat sempre per triar productors locals de proximitat que cuiden el benestar i l’alimentació dels animals.
 
Amb aquestes viandes elaborem productes lliures d’al·lèrgens perquè en pugui gaudir tota la família.Elaborem diàriament al nostre obrador amb certificació d’artesania alimentària perquè arribi ben fresc a casa teva.
Pollastres Pili

Pollastres Pili

 Carnisseria 

Al Mercat Central de Tarragona des de 1979, Pollastres Pili ofereix aviram de la millor qualitat: pollastre, conill, gall dindi, així com elaborats diversos, començant per un gran assortit d'hamburguesses i passant per marinats exquisits, croquetes o empanats.

Mostrar més
Equí i porc Angelines i Isaac

Equí i porc Angelines i Isaac

 Especialistes en carn d'equí i porc. 

Angelines & Isaac és una empresa especialitzada en productes càrnics i situada al Mercat Central de Tarragona en ple centre de la ciutat. Molt bon tracte al client i la qualitat dels seus productes fan que Angelines & Isaac siguin un dels llocs de compra obligada.

Arrels fruita i verdura

Arrels fruita i verdura

 Productes de la terra 

Parada dedicada a la venda de fruita i verdura

Formatgeria Magda

Formatgeria Magda

 Passió pel formatge 

Des de 1988 especialistes en formatges de tot tipus, formatges regionals, nacionals i d'importació.

CARNS BERTRAN

CARNS BERTRAN

 REPARTINT SOMRIURES DES DE 1976 

Embolic de cinc germans carnissers que repartim rialles des de 1976 i ens dediquem a la venda de productes càrnics, ja que no sabem fer res més.

Carnisseria Virgili

Carnisseria Virgili

  

Parada dedicada a la venda de carns de xai, cabrit, vedella, vedella ecològica, vedella blanca, bou de Nebraska i vaca vella madurades en càmeres DRY AGED, elaborats càrnics de tota mena i de productes cuinats,  tot fet de manera artesanal en el nostre obrador.

 VEDELLA ECOLÒGICA

La nostra vedella ecològica procedent de la Vall Fosca dels Pirineus catalans, consisteix en tres etapes 

Etapa inicial amb la mare:

Mostrar més
Pesca Salada Pitarch

Pesca Salada Pitarch

 Els més salats del Mercat !!! 

Fa més de 50 anys, que et portem el bo i millor de les costes de tot el Món i dels camps mediterranis, a casa teva.

Al capdavant de la nostra parada trobaràs a la Cristina, el seu cunyat David i la noia que ens ajuda, la Mariona. 

Tots 3 et guiem per gaudir del millor Bacallà, de les millors conserves, salaons, olives, peixos fumats, vins, olis i vinagres.

Acompanya'ns en aquesta nova aventura online!

Gustum fruita i verdura

Gustum fruita i verdura

 Fruita i verdura, cereals, llegums... 

Gustum és la materialització de la nostra ideologia en alimentació, i de vida.

Gustum és la nostra recerca diària pels productes de la terra "com han de ser": frescos, amb GUST i cercant varietats antigues. Creiem en la diversitat de varietats dels productes de la terra.

Treballem amb la nostra base de comerç de proximitat, productes de quilòmetre 0 i sense intermediaris. Comportant així un consum i venta de productes de temporada, i a un preu just per a tots aquells que treballen la terra, i per als nostres clients que els consumeixen. 

Intentem tenir els nostres productes frescos amb el mínim de residu químic, és per això que la majoria els podeu trobar amb certificació de producció integrada, i amb certificació ecològica, prioritzant la proximitat, en tots els nostres productes secs, com cereals, llegums, fruits secs, espècies i farines.

Oferim el tracte personalitzat que la venta al Mercat Central ens permet, orientació sobre una alimentació saludable, receptes i consells en els nostres productes.

Ens podeu conèixer personalment a la Parada 21 del Mercat Central de Tarragona.

Ferditast peix

Ferditast peix

 Peix fresc i del dia de Tarragona.  

Peix fresc del dia comprat a la llotja de Tarragona. Un producte de la millor qualitat al teu abast ara també amb compra online. 

Filla de la Patro

Filla de la Patro

 Fruites i Verdures  
Parada amb la millor selecció de fruites, verdures i elaborats