xai procedente de l'aragó, peça de 4,5kg aprox. per a la planta, al forn, a la brasa o per fer rostit. al mig corder inclou una estalla, una cuixa, ronyonada, costella, coll, ronyo, fetge(opcional),... Mostrar més molt tendre i amb poc greix
Xai procedent de l'aragò, peça aprox. de 2,5kg per fer a la planxa, brasa, forn o per a rostir, inclou espatlla, costelles, coll i ronyo. Molt tendre i amb poc greix
Xai procedent de l'aragó, peça de 2,5kg aprox. per a al brasa, planxa, forn o per fer rostit, inclou ronyonada, cuixa i ronyo, molt tendre i amb poc greix
Xai procedent de l'aragó, per fer a la planxa o brassa, es pot demanar el numero de talls que li convingui, molt tendre i amb molt poc greix, ideal per a fer papilles per als nens o per fer dieta.
... Mostrar méstacos de xai amb poc greix adovats amb pintxo moruno, en forma de brotxeta i acompanyats amb verdures I beicon. Ideal per a barbacoa o al forn de casa, però també es pot fer a la planxa. pes apox.0,350gr.
Tires de xai marinat amb salsa i verduretes tallades molt fines. Ideal per a fer a la plantxa o barrejat amb pasta, arròs, quinoa, cous-cous etc.. Es molt bó també per fer fajitas.