Carn Picada feta amb carn de cavall i poltre del Pirineu Català. Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada.... Mostrar més És un animal que pateix molt poques malalties, perquè són molt escrupolosos amb el que mengen i el que beuen. Es pot considerar com una de les carns més saludables pel seu baix contingut en greix. Destaca també el seu alt valor nutritiu. Hi ha nombrosos motius per consumir-la, a part de tenir un gust exquisit, és molt rica amb vitamina B, glucosa i ferro. És ideal per a infants, esportistes i persones amb anèmia.
Carn de porc Palou (raça creuada amb Duroc) d'alimentació natural amb cereals, criat a Catalunya en granges semi extensives en llibertat. Tendre i gustos.
... Mostrar mésSaludable, fresc i melós.
Ideal per menjars lleugers i riques en nutrients beneficiosos per al nostre organisme. Productes naturals elaborats a partir de carns meloses de galls dindis de criança selecta.
UN CLATELL PESA ENTRE 100 I 150 GRS
Per a guisats, per fer amanides, esmicolat o làmines.
Per dessalar, poseu el bacallà 48-72 hores, en remull i SEMPRE A LA NEVERA. Canviant l'aigua del Bacallà cada... Mostrar més 12 hores.
Pernil curat ibèric 75-100% criat a Salamanca en granges semi extensives, alimentació natural. Finalitzat amb gla a les deveses d'Extremadura. Cria, engreix i curació per la mateixa empresa.
La vedella blanca s'anomena així ja que només s'ha alimentat de llet i sacrificada en menys de 4 mesos. La nostra vedella blanca prové d'Àvila on hi ha un petita producció tradicional. És una carn... Mostrar més lleugera, molt tendra i amb poc greix infiltrat.
D aquestes peces hi ha de diferentes mides, es calcula uns 200grm en cru per persona
Elaborat en el nostre obrador amb registre d'artesania alimentaria. Fet amb espatlla i panxeta de porc Palou i d'Avinyó Omega 3. Carn, sal, pebre, saltejat de bolets (Ceps, moxarno i trompeta de la mort)... Mostrar més i antioxidant. Lliure d'al·lèrgens alimentaris
La curiositat, les ganes de fer coses diferents, de posar-se a prova, va fer que l'Edu Sanromà, es decantés a fer aquest escumós, anomenat Ancestral. Escumós Ancestral, un mètode de fer vins amb bombolles,... Mostrar més que cada cop s'imposa més a Catalunya. Un mètode, que a França (PetNat) mai s'ha deixat de fer, i que, com el seu nom indica, estava abans que el mètode Champanoise (emprat per fer Cava i Champagne). Fer un Ancestral no és altra cosa que embotellar un most, que comença fermentant en un dipòsit i, abans que els sucres es transformin en alcohol, s'embotella perquè acabin a l'ampolla la fermentació. De bombolla més delicada que un cava, no se li afegeixen ni sucres, ni llevats. En aquest Ancestral ROSAT de Trepat trobareu la filosofia de L'Edu ben definida: Embotella el paisatge de Vila-rodona, aconsegueix transmetre el "terroir" en forma líquida. Té un punt dolç, gràcies als sucres residuals de la fermentació i és molt afruitat. Saludable, és senzill de beure i divertit. Ideal per un aperitiu d'Estiu o Primavera, però capaç d'acompanyar un plat, amb el nostre Bacallà.
Xai procedent de l'aragò, peça aprox. de 2,5kg per fer a la planxa, brasa, forn o per a rostir, inclou espatlla, costelles, coll i ronyo. Molt tendre i amb poc greix