Llonza de vedella gallega suprema
Llonza de vedella gallega suprema, certificada amb denominació d'origen protegida IGP (Indicación Geográfica Protegida Ternera Gallega). Vedelles de la raça Rubia Gallega exclusivament nacionals de... Mostrar més
Col arrissada Km.0
Col verda de fulles arrissades i de gust dolç i suau. És una de les verdures que ja podem trobar durant tot l'any de les nostres terres, hem aconseguit adaptar varietats a totes les climatologies estacionals,... Mostrar més
STILTON. Formatge blau amb DOP , de llet pasteuritzada de vaca.
Formatge de sabor consistent i textura cremosa amb vetes blaves de penicillium roqueforti. S'elabora exclusivament en les regions de Leicestershire, Nottinghamshire i Derbyshire. És conegut com el rei... Mostrar més
CAP DE MORT
La quantitat de greix intramuscular del cap de mort és molt elevat i això fa que sigui més gustosa i més tendre. Els experts la qualifiquem com una carn excel·lent.
Pit Pío sense os - 250 g aprox
Pollastres de creixement lent, criats a granjes de pagès amb baixa densitat d'animals. Alimentació basada en un mínim del 65 % de cereals i enriquida amb Omega3.Certificat amb la ISO 9001:2008.
CAMPANA ANGUS
Vedella de raça ANGUS criada al pirineu català. Aquesta peça es ideal per a fer a tacos estofada o bé a filets per a fer fricando. Es molt tendre i alhora gelatinosa.
"Chuletón" de vaca nacional . 1kg/1.200kg. aprox cada un
Peça de mitjana amb os de vaca nacional "chuletón" , carn més intensa que la vedella, amb un greix més infiltrat. Ideal per brassa i barbacoes. Els "chuletons" es tallen un amb pal i l'altre sense... Mostrar més
BLAU DE CABRA, 0%Lactosa
Autèntic formatge d'autor d'elaboració tradicional amb llet de cabra. Textura cremosa accentuada al cor del formatge, aroma i sabor intensos amb matiços dolços i de fongs d'afinat.
Llonganissa amb pebre gruixuda o prima casolana
llongonissa amb pebre gruixuda o prima casolana. La elavorem nosaltres