SARDINA EN OLI D'OLIVA ORTIZ- POT DE 140GRS
Ortiz recupera la forma tradicional d'elaborar les sardines. Estan elaborades en fresc i a l'Antiga: es netegen a mà, una a una, i es fregeixen en oli d'Oliva Verge. Aquestes Sardines, milloren el seu... Mostrar més
BONITO DEL NORTE EN OLI D'OLIVA-POT DE 150 GRS
Bonito del Norte, sabor suau, ferma consistència, a més, està conservat en oli d'oliva. Ideal pels més exigents. La recomanem per amanides verdes amb cabdells de Tudela i per entrepans amb tomàquet... Mostrar més
ANXOVA EN OLI D'OLIVA, AL DETALL
EN 100 GRS ENTREN UNS 12/15 FILETS Anxova COSTA DE VINARÒS en Oli d'Oliva, manté tot el sabor i la qualitat del millor peix provinent de les aigües de Vinaròs. Delicioses anxoves... Mostrar més
OLIVA DE JAÉN
Les Olives de Jaén, tenen una gran quantitat d'antioxidants naturals i de greixos monoinsaturats, que la fan molt desitjable nutricionalment. El seu sabor és lleugerament afruitat amb tocs amargs i intensos.... Mostrar més
BACALLÀ ESQUEIXAT GROS
Especial per l'Ajoarriero, la nostra típica Esqueixada, per fer Arròs amb verdures i bacallà, per Arrebossar …. Aquest Esqueixat, el fem nosaltres, tot manual, sense pells, ni espines. Tot artesanal,... Mostrar més
OLIVA LLEPADITS/CHUPADEDOS
La sensació de la temporada! Com aquell futbolista que no era res i, ara, tothom en parla. L'oliva que fa les delícies dels nostres clients. Olives dolces, trencades i amb moooooltes especies,... Mostrar més
OLIVA NEGRA D'ARAGÓ
Les olives negres d'Aragó provenen concretament de la zona del Baix Aragó (Calanda). La varietat és coneguda com a "Èmpetre", i és de sabor molt intens i amb caràcter. Aquesta varietat d'oliva negra... Mostrar més
BACALLÀ ESQUEIXAT PETIT
Per fer croquetes, Brandada, Truites, Bunyols … Aquest Esqueixat, el fem nosaltres, tot manual, sense pells, ni espines. Tot artesanal, llest per tu Per dessalar, poseu el bacallà unes 3-4 hores, en... Mostrar més
OLIVA BOMBA
L'Oliva Bomba és l'oliva ideal pels amants del picant i és l'oliva amb més foc de tot el Mercat Central de Tarragona. T'atreveixes amb ella?
ANXOVA DEL CANTÀBRIC BENFUMAT
LLAUNA DE 75 GRS PES NET. EN UNA LLAUNA ENTREN UNES 10/12 ANXOVES. Deliciosos lloms d'anxoves del Cantàbric banyats en oli d'oliva. Anxoves seleccionades una a una i elaborades de forma artesanal, per... Mostrar més
TALLS DE BACALLÀ SENSE ESPINA
ELS TALLS PESEN ENTRE 80 GRS I 100 GRS Peces de Bacallà per fregir. Ideals també per fer amb samfaina, tomàquet etc. Per dessalar, poseu el bacallà entre 36-48 hores, en remull i SEMPRE A LA NEVERA.... Mostrar més
OLIVA BAIXA SAL
Si t'agrada cuidar-te i et preocupa la teva salut, aquesta oliva, és feta per a tu. És l'oliva idònia per a incloure-la en les dietes baixes en sal. El seu exclusiu amaniment, amb l'aroma inconfusible... Mostrar més