Aquest formatge de pasta tova, és de llet pasteuritzada de vaca i combina amb unes vetes de floridura al seu interior. La seva escorça de cendra és natural y per tant és recomanable menjar-la per treure-li... Mostrar més el màxim sabor. Aquest formatge madura en coves naturals per un període de temps no inferior a dos mesos. Ideal per una taula de formatges, o per degustar com a postre.
Bunyols artesans de bacallà. A punt per consumir. Molt suaus de gust i fins de paladar. Per combinar amb qualsevol àpat. Entren unes 8 peces en 100gr aprox.
La vedella blanca s'anomena així ja que només s'ha alimentat de llet i sacrificada en menys de 4 mesos. La nostra vedella blanca prové d'Àvila on hi ha un petita producció tradicional. És una carn... Mostrar més lleugera, molt tendra i amb poc greix infiltrat.
Cua de vedella gallega suprema, certificada amb denominació d'origen protegida IGP (Indicación Geográfica Protegida Ternera Gallega). Vedelles de la raça Rubia Gallega exclusivament nacionals de menys... Mostrar més de 12 mesos, criades i sacrificades a Galicia. La cua es tracta d'una carn molt melosa, tendra amb nervi, que es pot menjar estofada.
La cua de vedella es ven en paquets envasats al buit, pes aprox desde 800gm a 1,500kg
Les tàperes són les flors d'un l'arbust (Capparis spinosa) i s'usen molt a la cuina, avui en dia. Nosaltres les tenim adobades en vinagre, a punt per prendre. Les tàperes aporten a la nostra dieta un... Mostrar més gran valor nutricional, en ser riques en proteïnes, olis i fibra. Tenen un gust punxant que recorda al pebre i es poden utilitzar de condiment, per les pizzes o als steak tàrtar.
3,45 €
3,45 €/un
Format
FormatCarregant ......
Com ho vols?
Entra Pes
Producte:
Parada:
Ja tens el producte al carret, ara pots modificar la quantitat i com ho vols.
PesgramsCom ho vols?
Aquí pots indicar:
com vols el producte (verd, madur, tallat fi, etc.)
les unitats que vols
el tipus de paquet (safata, al buit, en 2 paquets, etc.)