Conserva artesanal de melva canutera, seleccionada acuradament per mans expertes a Tarifa, Cadis. La qualitat del producte, elaboració i cures del mateix des de la seva pesca fins al seu envasat, fan... Mostrar més d'aquest producte un exquisit pecat. La seva qualitat, l'avala el segell de Denominació d'Origen "Melva de Tarifa", sent una de les poques conserves d'Espanya, amb DO. Com la majoria dels peixos blaus, la melva, és un aliment molt saludable i d'elevat valor nutricional. Suposa un aliment ideal per a aquelles persones que es troben realitzant dieta. És molt recomanable per a embarassades i petits en edat infantil. Cal destacar la seva important concentració d'hemoglobina. El seu valor culinari és molt alt, podent-se combinar amb nombrosos productes com a amanides, pebrots del piquillo, torrades, espardenyes, entre d'altres.
En Masia Tero fem una cria d'exemplars de raça pròpia de Masia Tero, basada en Duroc d'alta qualitat, amb una cria en llibertat en un entorn natural i tranquil, fent especial èmfasi en l'alimentació,... Mostrar més utilitzant com a base l'ametlla i l'avellana per aconseguir carns de primera qualitat, amb un baix índex en greixos saturats i un alt nivell de greix infiltrat, el que ens permet obtenir una carn d'alt contingut en Omega 3.
... Mostrar mésEmbotit tradicional fet en tripa culana de porc, cuita en infusió d'herbes. Fet amb carn d'espatlla de porc, panxeta de porc, sal, espècies, tòfona Melanosporum natural. Es pot comprar a pes o a trossos.
Llata de vedella gallega suprema, certificada amb denominació d'origen protegida IGP (Indicación Geográfica Protegida Ternera Gallega). Vedelles de la raça Rubia Gallega exclusivament nacionals de... Mostrar més menys de 12 mesos, criades i sacrificades a Galicia. La llata es tracta d'una carn molt melosa, tendra amb nervi, que es pot menjar per guisar, estofar i fricandó.
El seu pes aprox, 1,750kg d una llata sensera surten 30 talls. es pot demanar el que cadascu necesiti
"El cap de mort" és una peça molt neta i molt tendre, ideal per planxa i també queda molt bé per fer fricandó.
Les nostres vedelles ens arriben de... Mostrar més MAS D'EN MESTRES
La granja de vedelles està situada al poble de Vespella de Gaià (Tarragonès), a càrrec dels germans Mestres.
És una granja en la qual es té molta cura per l'animal, la seva alimentació és primordial.
D'ençà que arriba la vedella amb tan sols dues setmanes de vida fins que la porten a l'escorxador, l'hi han variat la dieta 4 vegades. Primer prenen llet maternitzada, després pinsos elaborats amb cereals i amb un petit tant per cent de garrofa, especials per vedelles encara lactants. Seguidament se'ls hi dóna pinsos que fan créixer l'animal sa: amb més quantitat d'ordi i de moresc. Per últim s'alimenten amb pinsos de 3a edat per tal d'engreixar l'animal fins a arribar al pes desitjat.
SEMPRE PINSOS ELABORATS 100% AMB CEREALS.