Careta
Carn de porc d'Avinyó OMEGA 3 (raça creuada amb Duroc) d'alimentació natural amb cereals i llavors de lli (lino), criat a Catalunya en règim semi extensiu. Les llavors de lli augmenten el nivell d'omega... Mostrar més
BROU CASOLÀ. 1 litre. Sense additius
Pot d'un litre de brou casolà, no conté cap conservant ni additiu de cap mena.
AVUS DOLÇ -CELLER CAL MENESCAL (DO TERRA ALTA)
Celler Cal Menescal, és un petit celler familiar, ubicat a Bot, la Terra Alta, que es dedica al món del vi, des de finals del segle 19. La suma de l'experiència de molts anys de funcionament, juntament... Mostrar més
PIZZA DE BACÓ I CEBA. tamany individual
Pizza casolana quadrada amb bacó i ceba caramelitzada
OSSOBUCO DE PORC DE PAGÈS RAÇA: Duroc
L'ossobuco és el garró de porc amb os tallat a màquina a rodantxes, perfecte per fer a la cassolà en estofat. En Masia Tero fem una cria d'exemplars de raça Pròpia de Masia Tero, basada en Duroc... Mostrar més
Ronyonada de corder ecològic
Corder ecològic del Pallars criat en llibertat i certificat pel Consell Català de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE). Peça per coure a la brasa o a la planxa
Formatge Ovella semi trufat
Formatge de llet crua d'ovella amb trossets de tòfona natural. Gust equilibrat d'un pur ovella i el perfum de la tòfona natural al paladar. Toc diferent en una taula de formatges.
FILET DE VEDELLA
La vedella és una de les carns vermelles més consumides pel seu gust, textura i propietats. El nostre filet de vedella és de primeríssima qualitat.
Culatí (picaña) de vedella gallega suprema
Culatí (Picaña) de vedella gallega suprema, certificada amb denominació d'origen protegida IGP (Indicación Geográfica Protegida Ternera Gallega). Vedelles de la raça Rubia Gallega exclusivament nacionals... Mostrar més
CANALONS D'ESPINACS 6unitats divendres i dissabte frescos la resta de la setmana congelats
Safata de 6 canalons d'espinacs amb panses i pinyons. Cobertes amb beixamel i formatge ratllat. Els venem frescos el divendres i dissabtes. La resta de la setmana són congelats.