OLIVA PICANTONA
Olives, una mica braves, amb un lleuger gust picant, són olives picades amb un triturat de pebre vermell, que li dóna un sabor picant molt desitjable. Aquestes olives es caracteritzen per ser de textura... Mostrar més
OSSOBUCO DE PORC DE PAGÈS RAÇA: Duroc
L'ossobuco és el garró de porc amb os tallat a màquina a rodantxes, perfecte per fer a la cassolà en estofat. En Masia Tero fem una cria d'exemplars de raça Pròpia de Masia Tero, basada en Duroc... Mostrar més
Sobrassada de Mallorca
Sobrassada artesana de Mallorca, fet amb tripa natural i de gust consistent.
CABRIT ARREBOSSAT pes prox. 400gr
Costelles i ronyonada de cabrit arrebossat per fregir. inclou costelles ronyonada i coll
A - ANCESTRAL MORENILLO 2018Castellà
Els vins "Barbara Forés en Moviment", són el projecte personal de Pili Sanmartín, la generació més jove del celler. Petites vinificacions, especials i mogudes per la... Mostrar més
Cuixa a talls de corder ecològic
Corder ecològic del Pallars criat en llibertat i certificat pel Consell Català de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE)
TACOS DE PERNIL AL BUIT. 250/300gr aprox.
Tacos de pernil de Sòria al buit, ideal per fer caldo o per fer a dauets.
Empanadilla sobrasada
Crestes casolanes farcides de sobrasada i rulo de cabra. Escalfar al micro o forn, o a temperatura ambient.
MELVA CANUTERA AL DETALL "LA TARIFEÑA"
Conserva artesanal de melva canutera, seleccionada acuradament per mans expertes a Tarifa, Cadis. La qualitat del producte, elaboració i cures del mateix, des de la seva pesca fins al seu envasat, fan... Mostrar més













