Bacó Curat Fumat
Béicon de porc, curat i fumat amb fum natural. Té un aroma i gust fumat molt agradable pels amants dels fumats.
Hamburguesa de sal - 1unitat de 125g. aprox.
Hamburguesa feta amb carn de cavall i poltre del Pirineu Català. Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada.... Mostrar més
Pollastre de pagès - 2,5 kg aprox
Pollastre de raça superior que te un mínim de 75 díes de criança. Criats en corrals en semi llibertat, amb sortida al aire lliure. Alimentació basada principalment en cereals com el blat, ordi o alfals.... Mostrar més
Llom 2 colors Palou
Carn provinent del Pla del Bages, recuperant el sabor tradicional gràcies a un respectuós i acurat procés d'engreix en granges de proximitat. Pinsos a base de cereals i lleguminoses... Mostrar més
QUART DE LA CUIXA
Xai procedent de l'aragó, peça de 2,5kg aprox. per a al brasa, planxa, forn o per fer rostit, inclou ronyonada, cuixa i ronyo, molt tendre i amb poc greix
Rotllet de bolets - 1 un
Rotllet de carn de pollastre de proximitat barrejat amb barreja de bolets i formatge emmental.
Poma Fuji Km.0 - 1 Ut. 250grs.aprox.
Poma de polpa de color blanquinosa i textura cruixent, amb pell de color verdosa i galta rogenca. La seva polpa és molt dolça, refrescant i de les varietats més cruixents. Varietat ideal per menjar... Mostrar més
Entrecot de bou Nebraska
Carn procedent dels Estats Units (Nebraska), caracteritzada per el seu sabor intens, melositat i especialment per la seva infiltració de greix insaturat.
PECORINO TRUFAT. Formatge amb tòfona, de llet pasteuritzada d'ovella
Aquest formatge italià ha estat elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella amb un generós vetejat de tòfona negra. El seu fort gust, tendre textura i aroma incofusible fan d'aquest formatge un trufat... Mostrar més
BARRA YORK CASOLANA. Sense gluten ni lactosa
Fiambre de pernil cuit fet a casa nostra. És un fiambre suau i gustós al mateix temps.