LACON GALLEGO. El tallem com el pernil cuit.
Autèntic lacon per amanir amb oli i pebre vermell com el pop a la gallega, o tant sols com el pernil dolç
Hamburguesa de pollastre de pagès - 1 unitat de 140 g aprox
Sense gluten. CADA 4 HAMBURGUESE REGALEM ELS PANETS. PODEN SER VARIADES
Formatge de Barra Light
Formatge de llet variada pasteuritzada, amb 20% menys de matèria grassa, apte per intolerants a la lactosa, fon bé, ideal per entrepans freds o calents.
PEBRE ROIG
Un ús principal del pebre roig és l'elaboració d'embotits, com sobrassada, xistorra, xoriço, llom adobat, o morco. També s'empra a la cuina diària, com a condiment per amanir, decorar, o com a simple... Mostrar més
Braons de corder ecològic
Corder ecològic del Pallars criat en llibertat i certificat pel Consell Català de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE). recomanem la cocció al forn o en el brou. Es un producte que normalment... Mostrar més
Albergínia negra llarga Km.0 - 1 Ut. 300grs.aprox.
Albergínia de color negre i forma allargada, recuperada de la varietat antiga. Varietat de gust intens i contundent. Producte local i de temporada.
ESCALIVADA DE CASA. safata amb pebrot i albergínia aprox.300gr
Safata d'albergínes i pebrots escalivats al forn i amb oli
Croquetes de cua de bou
Croquetes de cua de Bou. Es venen a pes, 50gm cada una aprox
PIT I FALDA DE XAI
Peça ideal per fer un estofat, també s'util.litza per fer un brou. Si el voleu per estofar demaneu-lo tallat a tacs.














