GALTES DE PORC DE PAGÈS RAÇA: Duroc pes aprox. 300gr unitat
Cada galta pesa entre 250/350gr. unitat i queden molt be estofades i al forn. En Masia Tero fem una cria d'exemplars de raça Pròpia de Masia Tero, basada en Duroc d'alta qualitat, amb una cria en llibertat... Mostrar més
Poma Golden Km.0 - 1 Ut. 200grs.aprox.
Poma de polpa blanquinosa i pell fina de color verd tornant-se groga al madurar. Les pomes es recol.lecten a les terres de Lleida durant els mesos finals d'estiu, tot i així actualment, les podem consumir... Mostrar més
BISBE D'ALLS TENDRES CASOLÀ
Bisbe blanc elaborat a casa nostra. Som elaboradors i tenim el certificat de Mestre Artesans. Aquest bisbe està fet com antigament amb budell natural i sense adittius.
LLAUNA GRAN DE MELVA CANUTERA (1.170 GRS) EN OLI VEGETAL "LA TARIFEÑA"
Conserva artesanal de melva canutera, seleccionada acuradament per mans expertes a Tarifa, Cadis. La qualitat del producte, elaboració i cures del mateix des de la seva pesca fins al seu envasat, fan... Mostrar més
CHULETON ANGUS
vedella angus amb os, madurada entre 30/45 dies amb camara dry age de maduració per fer a la brasa
FILET DE BACALLÀ
UN FILET PESA ENTRE 500 GRS I 650 GRS És la peça de Bacallà, més versàtil de totes. Et pot servir per fregir, a la planxa, arrrebossat amb ou, per fer-ho amb salsa o per si vols fer-ho esqueixat (les... Mostrar més
SEITÓ DE CAMBRILS EN OLI D'OLIVA -TERRINA DE 100 GRS
El petit i delicat “bocarte” o seitó, elaborat de forma completament artesanal i madurat en oli d'oliva, pels nostres amics de la Peixeteria Savall de Cambrils. Peixos petits de les nostres costes,... Mostrar més
CUIXA A TALLS
Xai procedent de l'aragó, per fer a la planxa o brassa, es pot demanar el numero de talls que li convingui, molt tendre i amb molt poc greix, ideal per a fer papilles per als nens o per fer dieta.
SALSA XAMPINYONS
Capsa amb 80gr. de salsa de xampinyons per escalfar al microones i servir una cullerada a sobre la carn, peix o verdures.
Xoriç casolà picant - 1 unitat 250 g aprox.
Xoriç casolà picant, d'uns 250 gr en forma de ferradura, en tripa natural, lleugerament florit i gustos. Ideal per menjar sol o en cuinats.














