Secret de porc Ibèric - 1 unitat 400 g aprox.
Peça de carn de sota l'espatlla de porc Ibèric. Tendre i melosa per fer a la planxa o a la brasa. La peça té un pes d'uns 400 gr. I surt a uns 10- 11Eu.
CARN MIXTA 50/50 VEDELLA I PORC
Carn trinxada mixta de vedella i porc, no conté cap additiu
Espetec Obradors - 1 unitat 290 g aprox.
Espetec extra, fet amb tripa natural i de gust únic.
Xurrasco de vedella gallega suprema
Xurrasco de vedella gallega suprema. Es una carn ideal per fer a la brassa i al grill del forn
Culana negra - 1 unitat 300 g aprox.
Botifarra negra cuita, en forma recta llissa i gruixuda, per menjar crua, cuita, o per afegir a diferents cuinats (sopes i escudelles, llenties, etc.). Es venen per unitats o mitges peces. Lliure d'al·lèrgens... Mostrar més
OSSOBUCO DE PORC DE PAGÈS RAÇA: Duroc
L'ossobuco és el garró de porc amb os tallat a màquina a rodantxes, perfecte per fer a la cassolà en estofat. En Masia Tero fem una cria d'exemplars de raça Pròpia de Masia Tero, basada en Duroc... Mostrar més
Espatlla curada Duroc 50%
Espatlla curada Duroc 50% a Segovia, porc criat natural a Catalunya, curació natural.
1/2 Cabrit ecològic o Senser
Cabrit ecològic del Pallars criat en llibertat i certificat pel Consell Català de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE). El seu pes aprox. senser es de 3,500kg 1/2 Cabrit aprox 1,750kg
Ala pollastre, (blanc) - 120 g aprox
Pollastre blanc, de 35 a 50 dies de vida. Criats en sistema extensiu, amb espai suficient on es poden moure, mai en gàbies. Pollastre de proximitat.
Llom Nostre curat amb pebre
Llom Duroc 100% curat de forma natural amb pebre per l'exterior per ajudar al secat i donar gust.














