Pollastre blanc - 2 kg aprox
Pollastre blanc, de 35 50 dies de vida. Criats en sistema extensiu, amb espai suficient on es poden moure, mai en gàbies. Pollastre de proximitat.
Formatge Serra del Tormo - 1 unitat 500 g aprox.
Formatge artesà d'ovella (llet pasteuritzada) de producció artesana, fet a la ribera d'Ebre. Pell natural. Pes aproximat de 500 gr. Es pot demanar mitja peça (envasat si es vol).
Kiwi verd Zespri - 1 Ut. 130grs.aprox.
Kiwi de pell marró i peluda, i carn dura i color verd. La marca Zespri ens garantitza el seu gust intens i dolç quan és madur, i la seva carn dura i ferma. Curiositat Gustum: En podem consumir durant... Mostrar més
Botifarra blanca - 1 unitat 300 g aprox.
Botifarra blanca cuita tipus perol, en forma de ferradura, per menjar crua, cuita, o per afegir a diferents cuinats (sopes i escudelles, llenties, etc.). Es venen per unitats o mitges peces. Lliure d'al·lèrgens... Mostrar més
CANYELLA POLS - Pot de 30 grams
S'utilitza mòlta o en branca, per aromatitzar dolços i conserves de fruita, sobretot en rebosteria, encara que també s'utilitza en receptes de carn.
Espinada de porc
Carn de porc Palou (raça creuada amb Duroc) d'alimentació natural amb cereals, criat a Catalunya en granges semi extensives en llibertat. Tendre i gustos.
TAPAPLANA ANGUS
Vedella de raça ANGUS crilada a catalunya. Bistec ideal per a fer a la plò no molt anxa, sense res de greix ni nervis, es molt gustosa però molt poc tendre
COLL DE CORDER
Xai procedente de l'aragó, per a la planxa, brasa, forn o rostit, molt tendre i poc grief
raïm blanc sense llavors
raïm blanc molt dolç, no conte llavors perfecte per la mainada
Enciam trocadero
Enciam de fulla tendra i fina per preparar unes bones amanides.













