Mandonguilles-1 safata de 15 unitats.
Mandonguilles fetes amb carn de cavall i poltre del Pirineu Català. Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada.... Mostrar més
Pernil Ibèric 75% Enceball
Pernil curat ibèric 50-75% criat a Salamanca en granges semi extensives, alimentació natural. Cria, engreix i curació per la mateixa empresa.
Entrecot de bou Back Angus
La carn de bou black Angus es considerada una de les millors carns del món. Es tracta d'una carn molt infiltrada d'alta qualitat, melositat i tendresa. El nostre Angus és d'origen espanyol.
Tomàquet Extasis Km.0 - 1 Ut. 300grs.aprox.
Tomàquet varietat Extasis, de color vermell intens quan és madur però mantenint la seva duresa. Molt apreciat pel seu gust intens, poca llavor i de carn ferma. Fàcil de pelar per la seva pell fina.... Mostrar més
MINI BURGUER AMB SAL I PEBRE. Cada burguer fa 60gr
Les nostres mini burguer son elaborades diariament, només porten carn magra de vedella extra i els ingredients segons les demaneu. Per poder conservar-la al menys uns dies els adjuntem un conservant que... Mostrar més
Canelons 6 un. Cal Sendra
Canelons farcits de carn de pollastre de proximitat i porc, coberts amb beixamel i formatge ratllat.
Bistec de Poltre, Filet de Pobre
Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada. És un animal que pateix molt poques malalties, perquè són molt... Mostrar més
LLOM DE BACALLÀ AMB ESPINA
UN LLOM PESA ENTRE 420 GRS I 585 GRS A casa nostra el recomanem per fer esqueixat, fregit etc. Pels amants dels gustos de sempre. Per dessalar, poseu el bacallà 48 hores, en remull i SEMPRE A LA... Mostrar més














