Morcilla de Cazorla(picante) - 1 un de 400 g aprox
Producte elaborat a la Sierra de Cazorla, típic de la terra, molt preciat per menjar així o per guisats. Es ven a mitjes o senseres.
Galta de porc
Carn de porc PALOU (raça creuada amb Duroc) d'alimentació natural amb cereals, criat a Catalunya en granges semi extensives en llibertat. Tendre i gustos.
LASANYA DE CARN CASOLANA. Safata de dues racions gratinada pes aprox.400gr
Lasanya de carn 50% porc, 50% vedella, amb tomaca , bexamel, formatge i gratinada al forn.
MANDONGUILLES SOPA - safata de 250 g aprox.
safata de 250g aproximadament de mini- mandonguilles per la sopa.
TONYINA EN OLI AL DETALL "CONSERVAS ORTIZ"
El Bonítol del nord Ortiz (lloms sencers) en oli de gira-sol, és una tonyina de màxima qualitat. Aquest deliciós bonítol, és de color rosa clar, sabor suau, ferma consistència i està conservat... Mostrar més
PAGÈS CURADA no gluten
Llonganissa plana de pagès curada al estil de Vic. Gust intens i curació alta.
Mini hamburguesa de vedella gallega
Mini hamburguesa de vedella gallega. Pes 60 grm
Culana negra - 1 un de 300 g aprox
Botifarra elaborada per Mestre cansalader artesà, feta amb producte de proximitat i de manera totalment manual.
Bisbe / Bull amb Roquefort
Botifarra blanca cuita tipus perol amb Roquefort. Embotida en budell natural de porc de mida ample. Per menjar sola o en entrepà. Es pot demanar per talls o per grams.
OSSOBUCO ANGUS
Vedella de raça ANGUS criada al pirineu català. Aquesta peça es el jarret de la vedella amb l'os. carn molt tendre, amb molta gelatina, i que necesita cocions molt llargues.













