Mini hamburguesa de vedella gallega
Mini hamburguesa de vedella gallega. Pes 60 grm
Crostó de vedella gallega suprema
Crostó de vedella gallega suprema, certificada amb denominació d'origen protegida IGP (Indicación Geográfica Protegida Ternera Gallega). Vedelles de la raça Rubia Gallega exclusivament nacionals de... Mostrar més
CANYELLA POLS - Pot de 30 grams
S'utilitza mòlta o en branca, per aromatitzar dolços i conserves de fruita, sobretot en rebosteria, encara que també s'utilitza en receptes de carn.
ORELLA DE PORC DE PAGÈS RAÇA: Duroc
Orella de porc sense el morro. En Masia Tero fem una cria d'exemplars de raça Pròpia de Masia Tero, basada en Duroc d'alta qualitat, amb una cria en llibertat en un entorn natural i tranquil, fent especial... Mostrar més
BITXOS PICANTS AL DETALL
El seu sabor fort, fa que no tothom estigui preparat per gaudir amb ells, encara que adobats com els Bitxos, fan les delícies dels paladars més atrevits. Els bitxos a més d'usar-se com a aperitiu, també... Mostrar més
CALLOS DE VEDELLA pes aprox. 400
Taco al buit de callos de vedella cuinats a casa amb una fantàstica picada de romesco.
Fuet de poltre - 1unitat de 200g. aprox.
Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada. És un animal que pateix molt poques malalties, perquè són molt... Mostrar més
CARETA DE PORC DE PAGÈS RAÇA: Duroc
La careta està composta d'una orella i mig morro( mitja careta de d'adalt a baix )La careta a la barbacoa queda espectacular amb una cocció lenta i durant bastant de temps.En Masia Tero fem una cria... Mostrar més
POLLASTRE DE CORRAL, 2,5 quilos aprox.
La dieta d'aquest pollastre es compon en un 65% de cereals, dels quals el 60% és blat de moro. La seva alimentació 100% vegetal li confereix un COLOR, GUST i TEXTURA diferents.
Rodó de pollastre farcit cuinat - 600 g aprox - Escull farcit al com ho vols
Rodó de pollastre de proximitat, fet de manera totalment artesanal, amb productes naturals provinents dels millors proveïdors, fàcil de cuinar i molt agraït a taula. Tres farcits diferents...1-picada,... Mostrar més














