Cuixa confit d'ànec - 1 un de 300 g aprox
Cuixa d'ànec fresca, preparada al forn amb el seu greix i feta a molt baixa temperatura, al refredarse, es cubreix la peça amb el seu propi greix. Per escalfarla a casa, forn a 150º, posar la cuixa... Mostrar més
Bisbe / Bull d'Alls tendres
Botifarra blanca cuita tipus perol amb saltat d'alls tendres. Embotida en budell natural de porc de mida ample. Per menjar sola o en entrepà. Es pot demanar per talls o per grams.
Plàtan de Canàries - 1 Ut. 200grs.aprox.
Plàtan originari de les Illes Canàries, l'orígen ens dóna garanties de sabor i frescor. En podem consumir durant tot l'any, ja que per climatologia i caracterísitques del bananer, es recol.lecten... Mostrar més
OLIVA DE JAÉN
Les Olives de Jaén, tenen una gran quantitat d'antioxidants naturals i de greixos monoinsaturats, que la fan molt desitjable nutricionalment. El seu sabor és lleugerament afruitat amb tocs amargs i intensos.... Mostrar més
Fajita mexicana - Safata de 2 un
Fajita farcida de carn de pollastre de proximitat, verduretes i especies mexicanes. Planxa, micro o forn.
OSSOBUCO ANGUS
Vedella de raça ANGUS criada al pirineu català. Aquesta peça es el jarret de la vedella amb l'os. carn molt tendre, amb molta gelatina, i que necesita cocions molt llargues.
CARPACCIO BACALLÀ AL DETALL
EN 100 GRS ENTREN UNS 4 TALLS El carpaccio és un plat típic de la cuina italiana que es pren fred i està deliciós. Es pot preparar de carn o peix, en aquest cas, de bacallà. El bacallà fumat és... Mostrar més
Mini hamburguesa porc i bacon - 80 g aprox
Carn picada de porc de Palou amb tiretes de bacon, per planxa, fregir o forn.
SOBRESSADA CREMA. Tarrina aprox. 100gr
Crema de sobressada casolana, suau i untable, perfecte per entrepans i torradetes.
Aletes adobades - Safata de 400 g aprox
Ales de pollastre de proximitat partides i senses punta adobades amb preparat, per fregir, forn o per acompanyar a la cassola.
Careta
Carn de porc d'Avinyó OMEGA 3 (raça creuada amb Duroc) d'alimentació natural amb cereals i llavors de lli (lino), criat a Catalunya en règim semi extensiu. Les llavors de lli augmenten el nivell d'omega... Mostrar més