Gamba mitjana de Tarragona 38 peces kilo
Gamba del dia pescada a Tarragona. Sense conservants ni aditius. Important si no es prepara per consumir al dia congelar.
Gamba petita de Tarragona. Entre 50-60 peces per kilo
Gamba del dia pescada a Tarragona. Sense conservants ni aditius. Important si no es prepara per consumir al dia congelar.
Gamba panxuda de Tarragona. També coneguda com "quisquilla"
Gamba del dia pescada a Tarragona. Sense conservants ni aditius. Important si no es prepara per consumir al dia congelar.
Gamba blanca de Tarragona. Gamba color rosat, també coneguda com gamba lanostinera. Entre 70/80 peces kilo
Gamba del dia pescada a Tarragona. Sense conservants ni aditius. Important si no es prepara per consumir al dia congelar.
Llagostí gros de Tarragona. Unes 40 peces per kilo
Llagostí del dia pescat a Tarragona
Llenguado de Tarragona. Pes aproximat peça 300 g.
Llenguado del dia pescat a Tarragona. Pescat a l'arrastre o al trasmall. El peix surt completament viu. Concretar forma de neteja (sencer, una pell, dos pells o filets).
Llomantol nacional. Pes aproximat 500 g peça.
Llomantol que arriba viu a la parada. Origen nacional de pesca extractiva.
Llubarro mitjà. Peça de mides aproximades De 500 a kilo
Llobarro salvatge pescat a Tarragona amb la tècnica de l'arrossegament. Preparat sencer o a filets.
Lluç pescat a Tarragona. Mides aproximades de 0,7 a 2 k
Lluç salvatge pescat a Tarragona. Es prepara a talls o a filets.
Lluçet pescat a Tarragona. Ideal per fregir i menjar sencer.
Lluçet salvatge pescat a Tarragona. Es prepara sencer o bé net (sense cap ni tripa).
Potes de pop bullides. Producte envasat al buit.
Potes de pop envasades al buit en paquets d'aproximadament 500g. Pop bullit i pasteuritzat. Origen Tarragona
Salmó Norueg. Màxima qualitat
Es compra a talls. Sencer, a filets. Amb pell o sense. Es prepara al gust.