ESTANQUE. Formatge semicurat de 3 llets; ovella, cabra i vaca. Llet pasteuritzada.
Aquest és un formatge semicurat, elaborat a partir de 3 llets (vaca, cabra i ovella) ha estat curat en celler de manera totalment artesanal durant un mínim de 3 mesos. Ideal per gaudir a l'aperitiu.
MONTESCUSA - Manxec curat de llet pasteuritzada d' ovella. DO Protegida
Formatge elaborat amb llet d'ovella 100% Manxega, manté un delicat equilibri entre gust i textura. Ideal per aquells a qui els agrada el formatge curat de gust intens, amb textura no seca. Es pot acompanyar... Mostrar més
CAMPOESTRELLA AÑEJO.Formatge reserva de llet crua d'ovella.
Formatge de pasta dura, sec al paladar i molt ric en aromes. Aquest formatge està fet pels amants dels gustos intensos. Perfecte per degustar amb un bon vi negre.
MANXEC CURAT AMB ROMANÍ, de llet pasteuritzada d'ovella.
Aquest manxec d'ovella es caracteritza per la seva curació a base d'un embolicat en romaní de manera totalment artesanal, aixó li aporta a aquest formatge un aroma únic. De textura ni massa sec ni... Mostrar més
SOTUELAMOS. Manxec tendre de llet d'ovella pasteuritzada.
La diferència del Vega Sotuelamos respecte a la resta de formatges tendres, resideix en la seva suavitat sense perdre el intens gust que només la llet pura d'ovella pot aportar. Ideal per a nens i no... Mostrar més
PECORINO TRUFAT. Formatge amb tòfona, de llet pasteuritzada d'ovella
Aquest formatge italià ha estat elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella amb un generós vetejat de tòfona negra. El seu fort gust, tendre textura i aroma incofusible fan d'aquest formatge un trufat... Mostrar més
PEÑAGORDA CABRA. Formatge semicurat de llet pasteuritzada de cabra.
Aquest és un formatge de pasta semidura i elaborat exclusivament amb llet procedent de ramaderies de la Sierra de Guadarrama; en gust recorda als formatges tradicionals i artesans de pastor amb presència... Mostrar més
GRAN PEP. Formatge curat de llet crua de cabra
Formatge de cabra de llarga maduració (10 mesos) que es diferència en gust i textura de la resta de formatges vells de cabra que hi ha al mercat. Aquest formatge conta, merescudament, amb una medalla... Mostrar més
Queso 4 picos. Semicurat de llet pasteuritzada de cabra
Formatge de pasta blanca, de textura fina quasi mantecosa, on predomina el gust de la llet de cabra, però de manera suau. Perfecte per acompanyar una amanida, taula de formatges o com un bon postre!!... Mostrar més
LE MOULIS VACA. Formatge tendre de llet crua de vaca
Aquest és un formatge elaborat als pirineus francesos, característic per la seva textura esponjosa i el seu gust intens però equilibrat alhora. Es tracta d'una peça que marca la diferència de la resta... Mostrar més
RACLETTE. Formatge de pasta prensada de llet crua de vaca
Aquest és el formatge que utilitzarem per la elaboració de la Raclette, ideal pels àpats socials, en companyia d'amics o familia. Típic de les nits fredes de l'hivern, on no hauràs de cuinar i quedaràs... Mostrar més