Corder ecològic del Pallars criat en llibertat i certificat pel Consell Català de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE). Peça per coure a la brasa o a la planxa
El llom de dos colors és la part devantera del llom, conté més greix i per aquesta raó és una mica més melós.En Masia Tero fem una cria d'exemplars de raça Pròpia de Masia Tero, basada en Duroc... Mostrar més d'alta qualitat, amb una cria en llibertat en un entorn natural i tranquil, fent especial èmfasi en l'alimentació, utilitzant com a base l'ametlla i l'avellana per aconseguir carns de primera qualitat, amb un baix índex en greixos saturats i un alt nivell de greix infiltrat, el que ens permet obtenir una carn d'alt contingut en Omega 3.
Per al millor aperitiu, són imprescindibles unes bones Olives farcides, i les olives El Faro són les millors del mercat, sense cap dubte!. Deliciosa oliva farcida d'anxova, la seva duresa i calibre gegant,... Mostrar més faran que no vulguis una altra oliva farcida en la seva taula. Per als fans de les olives farcides, les del Faro són les més saboroses del Mercat Central!
El jarret és la part més melosa per estofar, porta entre la carn un elevat nivell de gelatines que fa que la carn resti molt gustosa i melosa, per això, si us molesta aquesta gelatina tenim un altre... Mostrar més estil de carn per estofar que és la següent referència. Es pot demanar també sencer i lligat per rostir. Les nostres vedelles ens arriben de MAS D'EN MESTRES.
La granja de vedelles està situada al poble de Vespella de Gaià (Tarragonès), a càrrec dels germans Mestres.
És una granja en la qual es té molta cura per l'animal, la seva alimentació és primordial.
D'ençà que arriba la vedella amb tan sols dues setmanes de vida fins que la porten a l'escorxador, l'hi han variat la dieta 4 vegades. Primer prenen llet maternitzada, després pinsos elaborats amb cereals i amb un petit tant per cent de garrofa, especials per vedelles encara lactants. Seguidament se'ls hi dóna pinsos que fan créixer l'animal sa: amb més quantitat d'ordi i de moresc. Per últim s'alimenten amb pinsos de 3a edat per tal d'engreixar l'animal fins a arribar al pes desitjat.
SEMPRE PINSOS ELABORATS 100% AMB CEREALS.
Les Olives de Jaén, tenen una gran quantitat d'antioxidants naturals i de greixos monoinsaturats, que la fan molt desitjable nutricionalment. El seu sabor és lleugerament afruitat amb tocs amargs i intensos.... Mostrar més La seva elaboració, es realitza seguint la recepta tradicional que s'ha seguit en moltes cases de la zona, trencant-la però sense arribar a extreure l'os, i aplicant un seguit espècies, amb les que s'aconsegueix un gust lleugerament amarg. També va acompanyada de trossos de pebrot de vermell.
Celler Cal Menescal, és un petit celler familiar, ubicat a Bot, la Terra Alta, que es dedica al món del vi, des de finals del segle 19. La suma de l'experiència de molts anys de funcionament, juntament... Mostrar més amb les noves tècniques, coneixements, idees i il·lusions de les noves generacions, donen com a resultat uns productes de gran qualitat que combinen perfectament la tradició amb les últimes tendències del mercat.
Fruit d'aquesta combinació, sorgeix aquest Avus Dolç, és un vi de licor dolç tradicional, elaborat amb most de garnatxa negra, d'elevada riquesa en sucres. Es retarda la verema deixant sobre madurar el raïm al cep. Quan el most està fermentant, i abans que tot el sucre s'hagi transformat en alcohol, s'hi afegeix alcohol en una proporció de 5 a 10% del volum del most, aturant l'acció dels llevats i deixant una certa quantitat de sucre residual no fermentat. Un cop macerat, es diposita en bótes de roure, on començarà un procés d'envelliment d'entre 14 i 16 mesos, per aconseguir major untuositat i complexitat d'aromes.
Prova'l coma entrant. Sí, sí ja veuràs! Amb Foie, formatges, amb els nostres peixos fumats i, és clar, per les postres o el dia de la Castanyada!