Pesca Salada Pitarch

Pesca Salada Pitarch

Els més salats del Mercat !!!
Tipus: Pesca Salada
Número Productes: 149
Productes


Fa més de 50 anys, que et portem el bo i millor de les costes de tot el Món i dels camps mediterranis, a casa teva.

Al capdavant de la nostra parada trobaràs a l'Anna, la seva filla Cristina i el seu gendre David.

Tots 3 et guiem per gaudir del millor Bacallà, de les millors conserves, salaons, olives, peixos fumats, vins, olis i vinagres.

Acompanya'ns en aquesta nova aventura online!

El primer contacte, de la nostra família amb un mercat, l'hem d'anar a buscar a Terrassa, on els meus besavis Ramón i Lola, van anar a viure i treballar a finals dels anys 40, després de la Guerra Civil. Allí munten una petita parada de fruita i verdura.

A Terrassa també hi van els meus avis, Francisco i Teresa, però s'inclinen per treballar en una fàbrica tèxtil. Van passant els anys, i cap a mitjans dels anys 60, l'avi  Francisco té inquietuds professionals i considera, que ja en té prou de treballar al Tèxtil. Això barrejat, amb la possibilitat de comprar una parada al Mercat de Tarragona, fan que l'any 1965, tornin a la seva ciutat i munten una petita parada de llegums cuites, bacallà i olives al Mercat Central de Tarragona, a tocar de la font que hi havia al centre del mercat. Així comença, el nostre "modus vivendi". Així va començar Pesca Salada Pitarch.

Ja en els primers anys de venda, la meva mare Anna, quan sortia d'escola anava a donar un cop de mà. Acabada l'escola, es queda definitivament, a vendre amb els avis. Passen els anys i, l'any 1989, els meus avis es jubilen i el negoci passa a mans de la meva mare, fins avui dia.

Jo, la Cristina, m'incorporo al negoci familiar, l'any 2012, sent així la tercera generació de venedors i bacallaners, al Mercat Central.
Avui en dia, la venda ha canviat molt, d'ençà que els meus avis començaren. Mostra d'això, és on estàs ara mateix: la nostra botiga en línia. Botiga, que igual que la física, trobaràs allò que fem des de 1965: vendre el millor bacallà, les millors olives i les millors delicadeses salades, per què les enduguis a casa.

Telèfon: 977249028

E-mail: pitarchtarragona@gmail.com