La vedella blanca s'anomena així ja que només s'ha alimentat de llet i sacrificada en menys de 4 mesos. La nostra vedella blanca prové d'Àvila on hi ha un petita producció tradicional. És una carn... Mostrar més lleugera, molt tendra i amb poc greix infiltrat. Aquesta peça es ven sensera amb possibilitat de tallar la. aproximadament fa 1,400kg
Producte cuit,ideal per l’entrepà o per entremesos,si es fà més seca es molt indicada per escudella.
Cal Centro és una empresa familiar de xarcuteria en la qual actualment en forma part la quarta... Mostrar més generació. Es troba a la Vilella Baixa, a les portes del Parc Natural del Montsant, al cor del Priorat. El porc és la base d'elaboració dels seus productes. Aquest segueixen els mateixos processos naturals d'elaboració que feien servir els seus besavis, avis i pares, fent més àmplia la seva varietat de productes i combinant-los amb els fruits de la comarca, les avellanes, les ametlles, les olives arbequines i el seu oli, els rovellons, una selecció especial d'herbes aromàtiques del Montsant i evidentment el vi i el raïm. Els productes artesanals de Cal Centro s'elaboren amb ingredients naturals tan sols amb els additius imprescindibles per la seva conservació i els productes que ho requereixen. Amb reconeixement a la seva feina la Generalitat de Catalunya els ha atorgat la qualificació d'Empresa Artesana Agroalimentària, Carta d'Artesà Alimentari i Mestre Artesà Cansalader - Xarcuter.ç
Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada. És un animal que pateix molt poques malalties, perquè són molt... Mostrar més escrupolosos amb el que mengen i el que beuen. Es pot considerar com una de les carns més saludables pel seu baix contingut en greix. Destaca també el seu alt valor nutritiu. Hi ha nombrosos motius per consumir-la, a part de tenir un gust exquisit, és molt rica amb vitamina B, glucosa i ferro. És ideal per a infants, esportistes i persones amb anèmia.
Llonza de vedella gallega suprema, certificada amb denominació d'origen protegida IGP (Indicación Geográfica Protegida Ternera Gallega). Vedelles de la raça Rubia Gallega exclusivament nacionals de... Mostrar més menys de 12 mesos, criades i sacrificades a Galicia. La llonza es tracta d'una carn molt melosa i tendra, que es menja a la planxa.
Formatge d'ovella a partir de llet crua de les ovelles d'explotació pròpia, seguint un procés de producció totalment artesà. El microclima generat pel bosc Bértiz,... Mostrar més permet que els formatges madurin en unes condicions úniques que els donen una aroma i sabor característic.
Som uns apassionats del vi i també, del vinagre. Teníem clar que volíem a la nostra parada del Mercat Central, un vinagre únic, excepcional i així és el "Bàlsam de Vinagre Mercè del Menescal":... Mostrar més la seva fórmula és patentada, ningú més al nostre planeta, el fa igual. Sabem com el fan, però hi ha passos, que els seus autors, no ens xerren. L'elaboren per un procediment similar al vinagre balsàmic de Mòdena: envellint el vinagre durant un mínim de 4 anys en bótes de roure (poder aquí rau el secret ;). Per la seva elaboració utilitzen most de vi concentrat per ebullició, vinagre tradicional envellit i madurat en bótes de roure i altres elements derivats del vi, d'elaboració pròpia.
Ideal, no cal dir-ho, per fer multitud de vinagretes, per amanir, fer salses, reduccions o per ruixar unes maduixes.
Peixet del pit de vedella gallega suprema, certificada amb denominació d'origen protegida IGP (Indicación Geográfica Protegida Ternera Gallega). Vedelles de la raça Rubia Gallega exclusivament nacionals... Mostrar més de menys de 12 mesos, criades i sacrificades a Galicia. El peixet del pit es tracta d'una carn molt tendra sense nervi, que es pot menjar per guisar, estofar i farcir.
Pit d'ànec desossat amb la seva pell. Carn molt consistent i magra, obtinguda sempre d'un ànec encebat criat amb una curada alimentació. Planxa o forn.
Cabrit procedent del sud del país.Es ideal per al forn, arrebossar, fregit o a la planxa, molt tendre i poc greix, incou espatlla, cuixa, costelles, ronyonada, coll, ronyó i fetge(opcional) pes aprox.... Mostrar més de 1,6kg
El "Xurrasco" és la costella de vedella tallada a tires al revés i és un tall típic argentí. Es una carn expectacular per barbacoes i al forn també. Cada tira és per una persona i pesa entre 250gr/350gr.
Les... Mostrar més nostres vedelles ens arriben de MAS D'EN MESTRES. La granja de vedelles està situada al poble de Vespella de Gaià (Tarragonés), a càrrec dels germans Mestres.
És una granja en la que es te molta cura per l'animal, la seva alimentació és primordial.
Des de que arriba la vedella amb tant sols dues setmanes de vida fins que la porten al escorxador, l'hi han variat la dieta 4 vegades. Primer prenen llet maternitzada, despré pinsos elaborats amb cereals i amb un petit tant percent de garrofa, especials per vedelles encara lactants. Seguidament se'ls hi dona pinsos que fan crèixer l'animal sa: amb més quantitat d'ordi i de moresc. Per últim s'alimenten amb pinsos de 3a edat per tal d'engreixar l'animal fins arribar al pes desitjat.
SEMPRE PINSOS ELABORATS 100% AMB CEREALS.