Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada. És un animal que pateix molt poques malalties, perquè són molt... Mostrar més escrupolosos amb el que mengen i el que beuen. Es pot considerar com una de les carns més saludables pel seu baix contingut en greix. Destaca també el seu alt valor nutritiu. Hi ha nombrosos motius per consumir-la, a part de tenir un gust exquisit, és molt rica amb vitamina B, glucosa i ferro. És ideal per a infants, esportistes i persones amb anèmia.
Aquest tipus de ceba adobada, coneguda com a ceba Perla, d'origen holandès, té una textura cruixent i suau amb un sabor lleugerament avinagrat. Un adobat molt peculiar que compta amb una legió de fidels... Mostrar més seguidors.
Amb tot just un parell de centímetres de diàmetre, és ideal per servir com a tapa, i també pot trobar-se com a ingredient en amanides i com a guarnició en algunes receptes. També és molt comú usar-la en banderilles juntament amb un altre gran adobat, com els cogombres.
Les nostres mini burguer son elaborades diariament, només porten carn magra de vedella extra i els ingredients segons les demaneu. Per poder conservar-la al menys uns dies els adjuntem un conservant que... Mostrar més és el permés per llei. Per això les podeu tindre a la nevera durant 2/3 dies.
La Salsa Romesco és una salsa molt aromàtica, típica de la nostra ciutat. No podia faltar a la nostra parada del Mercat Central! La salsa romesco, procedeix del nostre barri mariner, del Serrallo, quan... Mostrar més va saltar de la barca, a finals del segle 19 i principis del 20, fins a les cuines de tota la ciutat. Les primeres referències escrites apareixen, en un llibre del costumista català Joan Pons i Massaveu, després la citen altres gastrònoms o escriptors com Ferran Agulló.
La Salsa de Romesco que tenim la fan els nostres amics de Salazones Isomar, i és de total confiança i està d'llò més bona! Aquesta salsa combina amb pasta, carn o peix i per calçots. Però nosaltres la venem especialment per fer escarola amb bacallà. Prova-la! No te'n penediràs!
... Mostrar mésPernil 100% ibèric de gla, criat en el famós Valle de los Pedroches (Córdoba). Pernil de 42 mesos de curació de textura melosa i gust molt intens. Es preferible el consum en petits troçets o encenalls.
160,00 €/kg
Format
FormatCarregant ......
Com ho vols?
Entra Pes
Producte:
Parada:
Ja tens el producte al carret, ara pots modificar la quantitat i com ho vols.
PesgramsCom ho vols?
Aquí pots indicar:
com vols el producte (verd, madur, tallat fi, etc.)
les unitats que vols
el tipus de paquet (safata, al buit, en 2 paquets, etc.)