UN CLATELL PESA ENTRE 100 I 150 GRS
Per a guisats, per fer amanides, esmicolat o làmines.
Per dessalar, poseu el bacallà 48-72 hores, en remull i SEMPRE A LA NEVERA. Canviant l'aigua del Bacallà cada... Mostrar més 12 hores.
Xai procedent de l'aragó, per fer a la planxa o brassa, es pot demanar el numero de talls que li convingui, molt tendre i amb molt poc greix, ideal per a fer papilles per als nens o per fer dieta.
La sensació de la temporada! Com aquell futbolista que no era res i, ara, tothom en parla. L'oliva que fa les delícies dels nostres clients. Olives dolces, trencades i amb moooooltes especies, especialment,... Mostrar més aquelles que agraden tant als nostres veïns del Marroc. No us ha passat mai que, en intentar agafar una oliva, està tan bona que acabeu llepant-vos els dits? Amb aquesta oliva segur que us passarà. Mariden perfectament amb un vinet blanc, cervesa, formatge i un bon pernil. Com veieu, són ideals per a l'aperitiu entre amics i família!!
La vedella blanca s'anomena així ja que només s'ha alimentat de llet i sacrificada en menys de 4 mesos. La nostra vedella blanca prové d'Àvila on hi ha un petita producció tradicional. És una carn... Mostrar més lleugera, molt tendra i amb poc greix infiltrat. Aquesta peça es ven sensera amb possibilitat de tallar la. aproximadament fa 1,400kg
La línea de vins Somdinou, són els vins més reexits del Celler Cooperatiu de Gandesa. Reeixits i premiats. És una gamma de vins, elaborats amb raïms de 30 a 40 anys, complexos, elegants i amb l’essència... Mostrar més de la Terra Alta.
Aquest Somdinou Negre està elaborat amb raïms de Carinyena, Garnatxa negra, Sirà i Cabernet Sauvignon. Totes elles amb una criança de 3/4 mesos en bótes de roure. Ideal per Estofats de Bacallà, Formatges, Carns blanques i Vermelles ... és un vi molt gastronòmic, també fresc, complex i suau al paladar, amb un llarg recorregut.