Formatge de llet pasteuritzada de vaca, de sabor únic, barreja alfàbrega i all fresc. La seva atractiva aparença de color verd el fa resaltar en qualsevol taula de formatges. Pot ser un ingredient en... Mostrar més plats elaborats o un aperitiu per sí mateix.
Hamburguesa feta amb carn de cavall i poltre del Pirineu Català. Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada.... Mostrar més És un animal que pateix molt poques malalties, perquè són molt escrupolosos amb el que mengen i el que beuen. Es pot considerar com una de les carns més saludables pel seu baix contingut en greix. Destaca també el seu alt valor nutritiu. Hi ha nombrosos motius per consumir-la, a part de tenir un gust exquisit, és molt rica amb vitamina B, glucosa i ferro. És ideal per a infants, esportistes i persones amb anèmia.
Hamburguesa feta amb carn de cavall i poltre del Pirineu Català. Els Poltres del Pirineu Català estan tot l'any alimentant-se de pastures naturals sense productes químics, hormones o aigua contaminada.... Mostrar més És un animal que pateix molt poques malalties, perquè són molt escrupolosos amb el que mengen i el que beuen. Es pot considerar com una de les carns més saludables pel seu baix contingut en greix. Destaca també el seu alt valor nutritiu. Hi ha nombrosos motius per consumir-la, a part de tenir un gust exquisit, és molt rica amb vitamina B, glucosa i ferro. És ideal per a infants, esportistes i persones amb anèmia.
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de vaca. De sabor únic, barreja deliciosos tomàquets vermells i orenga. La seva atractiva aparença rogenca activa tots els sentits. Pot ser un ingredient en... Mostrar més plats elaborats o un aperitiu per sí mateix.
Carn provinent del Pla del Bages, recuperant el sabor tradicional gracies a un respectuós i acurat procés d'engreix en granges de proximitat. Pinsos a base de cereals i lleguminoses amb dieta de greixos... Mostrar més vegetals les ultimes setmanes d'engreix. En resum, u
El rodó és la peça per arrebossar i rostir per excel·lència. És molt rodona (d'aquí el nom) i molt neta. És un tall molt polit. Si el voleu sencer per rostir, pesa entre 1.250/1.500 g aproximadament,... Mostrar més si el voleu per arrebossar, podeu demanar per talls o per pes. Les nostres vedelles ens arriben de MAS D'EN MESTRES.
La granja de vedelles està situada al poble de Vespella de Gaià (Tarragonès), a càrrec dels germans Mestres.
És una granja en la qual es té molta cura per l'animal, la seva alimentació és primordial.
D'ençà que arriba la vedella amb tan sols dues setmanes de vida fins que la porten a l'escorxador, l'hi han variat la dieta 4 vegades. Primer prenen llet maternitzada, després pinsos elaborats amb cereals i amb un petit tant per cent de garrofa, especials per vedelles encara lactants. Seguidament se'ls hi dóna pinsos que fan créixer l'animal sa: amb més quantitat d'ordi i de moresc. Per últim s'alimenten amb pinsos de 3a edat per tal d'engreixar l'animal fins a arribar al pes desitjat.
SEMPRE PINSOS ELABORATS 100% AMB CEREALS.
Carne blanca, alimento con muy pocas calorías, con proteínas de alto valor biológico, conteniendo todos los aminoácidos esenciales para nuestro organismo. Muy poco contenido en grasa y colesterol.... Mostrar més Carne muy tierna y sabrosa.
Les olives Pica-Pica ens traslladen a les Illes Canàries, gràcies a la seva salsa: brou picant de Mojo Picón. Una proposta molt especial, disposada a agradar molt als més atrevits.
Cada mos d'aquesta... Mostrar més oliva, ens deixarà un suau, però gustós, sabor picant.